9:43 AM

Jurnal Kehidupanku

Jamuan Raya Jawatankuasa Kolej Kediaman Melewar

 
 yeah2...dapat duit raya... ^_^
Happy sangat2 sebab yang pertama dapat makan banyak2, kedua dapat duit raya dari pengetua.. terima kasih..


Taman Tema Air WetWorld, Batu Pahat.

 
Semua yang terlibat.
Hujung minggu yang kosong diisi dengan agenda melepaskan bosan di taman tema air wetworld, batu pahat. Opps, gambar ini kekurangan seorang anggota kerana orang yang bernama Junaidi telah dibuli untuk disuruh menangkap gambar ini..hehe.

 
Semasa berada di dalam wetworld.
Apalah yang aku tengah renungkan nie? fikir masa depan aku yang entah apa lah...haha. Nampak tak gelang di tangan aku tu? hah, itulah syarat kalau nak masuk wetworld ni, kena pergi beli gelang(1 gelang = RM10) kat kaunter pastu wajib pakai dari mula masuk sampai waktu nak keluar.



Waktu rehat selepas penat bermain air


Time nak balik dah..kenangan adalah sejarah kehidupan yang tak ternilai, jadi...melupakan sejarah hidup anda adalah perbuatan yang paling merugikan. Wallahualam.



Melawat Senggarang

Berada di jeti Senggarang..
Time ni nak pergi makan kerang bakar tapi malangnya kerang pada hari tu tak ada. Yang ada cumalah satay sahaja...satay pun satay je lah.. Lepas membaham satay2 lazat tu, bertandan lah sekejap ke jeti senggarang kerana tertarik dgn permandangan tepian pantai yang indah.. sesuai dgn 'timing' pada masa tu matahari sedang terbenam..




       Bersama mereka..




Dataran Siswazah UTHM

Tunjuk satu lampu..
 
Dataran Siswazah adalah tempat yang sesuai untuk menangkap gambar jika anda berkunjung ke Universiti Tun Hussein Onn Malaysia. Dataran ini merupakan lambang kegagahan UTHM yang mempunyai simbolik tersurat. Dataran ini juga mempunyai logo UTHM, tugu kapal terbang UTHM, air pancut dan pondok wakaf. Pemandangan disini juga adalah menarik dan sering menjadi tumpuan pelajar UTHM untuk bergambar di sekitar kawasan ini.

 Berehat jap.. ^_^







Malam Anugerah Apresiasi Melewar


Para jejaka arab berposing..


Tasbih??? umpama movie 'Ketika Cinta Bertasbih' la pula..


Pasai pe tutup2 mulut ne? ~macam2 ada~


Nice picture.. ^_^




Bowling BKPA


Crew-crew atlet bowling bagi kategori Biro Kebajikan & Pengaduan Awam.. haha. (Bola tu mcm nak bawa balik je..)


Semua jejaka yang berposing maut tue..


Jom main bowling lagi..next time. jumpa lagi di masa akan datang.. he..he.


Dinner BKPA


Yeah kami semua dapat hadiah kenangan.. Sweet Memories with you all, guys. ^_^



Cenderahati kenangan untuk ahli biro BKPA


haha...Jazmi plak yang terkena..! padan muka hang..Oops..